CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 19, 2012

House Bunnies

Assalammualaikum.....
hai ex-housemate semua......rasenyer dah setahun lbh blog ni meyepi............
korunk semua watpe sekarg..............dah xmo story kat sini lg ke.....jom la kte start story mory hehe....miss u all.....

Sunday, April 3, 2011

announcement~

i miss my darls sooooo much! muaahh muuuahh kat korang!tak sabar nak jumpe korang lah..tapi nanti bila dah balik shah alam mesti tak dapat jumpa semua kan..hurmm...takpe2 bila ada yang nak kawen nanti jangan lupa jemput.masa tu boleh jumpa.hihi...

yang dah habis prak congratz eh...dah habis dah..aku still lagi kena mengikut arahan ni...aigoo..lagi 2 bulan lah...
just a simple update here to announce.... :::aku dah boleh drive legally~~dapat lesen lah.hahahaa

and sorry sebab tak update for a long time
sangat bz lah..lagi sebab bz update blog sendiri.hahaa...nanti-nanti jengah lah kat sini...

dah,babai!

Monday, March 21, 2011

haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

hai korang. hai. hai. hai. hai. korang bizi eh? alaaa..kite pon bizi. nak inteviu keje. waaaaaaa.
haritu, kiteorang (business geeks) ade module a.k.a finishing school. so, kak rina ngan wati pon datangla shah alam for the weekends. Lepas tu,on saturday petang: kite ajak diaorang teman gi tengok suria showdown kat kl sentral. Kira macam battle of the bands la. BEST GILER! semua budak uitm shah alam menang :)

ok. tanak cakap banyak.
..............................

nah tengok video ni. (put your headphones on)

video




Wednesday, January 19, 2011

untuk kita-kita aje...;)

kesibukan hari-hari membataskan aku nak update blog kite ni...kamu-kamu kalau free update lah selalu eh.hihii....

recently dapat keje melambak-lambak.amy pun same jugak..nah aku attach kan kesibukan untuk korang rase.huhuuuu



ni semua fail-fail yang nak kena settlekan secepatnya.ish2...
rajin betul...ish

jadi paparazzi amy kejap.hahaa


muka pasrah sudah tak berdaya...huhuuu

Sunday, January 9, 2011

aku accident weyh!!!!



time skunk...7.07 pm...Sunday.09 January 2011...
elo...lame x update sini...hehehehe
so bace tittle jer da tau kan....aku accident weyh!!!!!
abis viva itam aku....mate dia tercabut....depan mate aku tuh!!!!
owh...sian btol....
cerita nyer cenggini...smlm,sabtu 8 january 2011....aku baru bis keje...
nak balik ar nih...lam kol 1 aku kua opis....ngan kwn aku...
plan nyer nk g Megamall...mkn mcd...Chicken prosperity da kua!!!!!yay!!!ops...iklan jap...hehehehe...n then pastu nk g shopping la sket kan.....sales tu....chinese new year!!!....make nyer aku pun dgn confident nyer drive la masuk bandar.....da nmpk Megamall da ni...coz opis aku dkt jer ngan Megamall...hehehehe...tp tetibe aku tersalah jalan lak....so kena la pusing jauh sket.......da ar jam...
kwn aku lak bg cadangan..."kite g Teluk Cempedak la jom????ade mcd gak...besar lagi"....
aku pun gelak la jer..."tak jauh ke TC tu???" aku tanyer...
dia ckp"dkt jer la....masuk jer simpang dpn yu...drive dpn sket...sampai la..."....
aku pk dl..."hmmm...menarik gak idea tuh...tp kt TC xleh shopping"
kwn aku pun ckp" hah,kite g Megamall jer la....da sampai da pun"
aku pun gelak jer la lagi....gpun xkan aku nk g TC berdua ngan dia jer....cam x seswai lak...kite kan same2 pompuan...hahahahaha...
pastu aku pun pusing la masuk bandar yg sarat dgn keta yg pelbagai jenis dan kaler...
tetibe aku perasan.."alamak minyak da nk abis ar...kena cari petronas ni...tp kt bandar ni ader ke petronas???Shell byk ar..."
kwn aku pun ckp..."ader la petronas...aku tau..tp aku xtau katne"..dia garu kepala.
aku pun garu kepala gak...." btol ke ader???kalo x aku g isi minyak kt Tanah Putih jer la...sng citer....".
kwn aku pun scan la bandar yg penuh ngan bangunan tuh..." hah,tu dia,Petronas!!!!da nampak dah!!!kan aku da ckp,ader Petronas kt bandr ni!!!" dia ckp ngan banggenyer..
aku pun happy la....nk isi minyak nih....pusing la msuk lorong belah kanan....nk g petronas...mase tu kepala aku asyik pk mane jln nk masuk petronas jer..x pk da benda len....tetibe..BAMMMMMMM!!!!!
jeng jeng jeng!!!!aku terrrrrr-langgar lori kt dpn aku....aku punya la terkejut bila nmpk lampu keta aku tercampak dpn mate aku!!!cam tgk accident bila kaki org tu putus n tercampak dpn mate kiter...uiii ngeri....
time tu ape yg kua dr mulut aku" OH MY GOD!!!!" ntah bape kali aku ckp benda tu pun aku xtau!!!!punyer la horror!!!aku sampai terketar-ketar....nk tkn break pun susah...
tp still....aki benti kt tp jln...trn dr keta...aku teros call bapak aku...
Ya Allah...takotnyer aku kena marah.....tp sib bek bapak aku x marah...dia ckp..."xpe,anta workshop jer"...puh...lega...time tu aku da nanges giler2 da ni...
sampai passerby yg lalu lalang pun benti....riso tgk aku nanges x henti2...kekekekekeke...sib bek uncle driver lori yg aku langgar tu...di ulangi..LORI yg AKU langgar...tu xde pape n dia ckp kita settle kat sini jer la...malas nk panjang2 cite...coz clearly,mmg aku yg salah...hohohohoho...Thank u Uncle driver yg baek hati....huhuhuhuhu...pastu ramai la yg dtg nk tolong...nk bwk aku g Workshop itu la,ini la...nk bwk g Perodua la....nk g Balai polis la...adoila...penin pale aku....aku da ar xtau pape sal accident2 ni...sudahnyer ader la abg pomen ni suh aku follow keta dia....g ar workshop kt pdg lalang...cek2 keta...kena la RM450...abes citer!!!huhuhuhuhuhu....sian aku....balik umah pastu pun still lg nanges...sedey beb...keta baru tu....sian keta tu...x pasal2....lam kol 5.30 ptg tu....abg pomen call cakap keta da siap....aku pun g la amik...time kasey Sheila sal sudi anta aku g sane...burn duit aku weyh....adoila.....
pasni aku janji....aku bawak keta extra careful!!!!!huhuhuhuh....
******************************************END*************************************

Sunday, January 2, 2011

SEM BRU!!!

hai korg...
arini dah msk sem bru dah...
so sye skang nie nak introduce dri sye...
sye wati IB part 6...
haha

ok, 2 my ex housemate (raibee, kilabee n ggbee...)
welcome 2 stu life again...
hehe
skang korg tgl b'5 jer kat umah sewe bru
rindu sgt2 kat korg

2 gg n kilabee...
jgn ske pntg klz k
azam bru jgn slalu pntg klz
hehe
ok...miz u korg sume

don't try this at home~

kalau ade kanak-kanak di rumah,pliz...don't try this at home...sebab aku dah try dah...kakak aku punye pasal lah!entry ini khas untuk dayang-dayang senandung terkemuka "fizza watie-raihan-hamizah"masih ingat message begambar kite???owh,pastilah...yang anta pade cik sakillah & cik amy(kat bilik je padahal)...kalau xigt ni haaa...aku tlg igtkan...khas untuk korang..kalau rindu-rindu boleh tatap puas-puas okeh?





































 1st time pakai bende alah ni kat rumah,kakak aku  pegi panggil zharfan masuk bilik...selak2 je langsir bilik..."""PAPA!!!!ADE MOMOK!!!!!!!!!TEMBAK DIE!!!"""""tak cukup tanah die lari....-_-
hahaaaa...untuk kite-kite aje....;)

p/s: wati nanti aku mau gambr kite okeh...;p